Saappaat

Katso saappaat tästä.Mistä voin ostaa hyvät saappaat?

Saappaat löydät helpoiten suoraan sivustoltamme kategoriaosiosta. Valikoima on nyt todella laaja. Vaihtoehtoina saappaista löytyy yli tuhat tuotetta. Osta saappaat vaikka koko perheelle, valikoimaa löytyy naisille, miehille sekä lapsille. Naisten saapasvalikoimasta löytyy nilkkaan ulottuvaa nilkkurimallia sekä korkeampaa aina polven yläpuolelle ulottuvaa mallia. Lasten kengät ovat nuorekkaita ja hyvännäköisiä. Miehille valikoimasta löytyy klassista nilkkuria sekä rouheaa mallia. Valitse vain sinulle sopivin malli laajasta saapasmallistosta. Nyt on varaa mistä valita! Tutustu valikoimaan ja osta kengät netistä!

Löydät oikeanlaiset jalkineet helpoiten valitsemalla kategoriasta saappaat tai hakemalla jalkinetta merkillä tai jos haluat ostaa mieleisestäsi verkkokaupasta valitse kauppa etusivulla olevasta valikosta.

Teemme yhteistyötä useiden tunnettujen verkkokauppojen kanssa, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisimman valikoiman. Ole sinäkin yksi tyytyväisistä asiakkaistamme.

Merkkejä on useita ja valikoimasta löytyy paljon hyviä ja laadukkaita merkkejä, suosituimpia ja myydyimpiä ovat tällä hetkellä Rieker ja Vagabond.

Millaiset saappaat valitsen?

Saapasmallit ovat nahkaa, mokkaa tai jotain muuta hyvin kestävää, vettä hylkivää materiaalia.

Nyt on hyvä hetki ostaa itselle tai läheiselleen uudet laadukkaat kengät. Saappaita on mukava käyttää vapaa-ajalla tai illan viettoon lähtiessä. Saappaat sopivat yhtä hyvin farkkujen kuin hameen kanssa. Tyylikkään kokonaisuuden tekee naisilla paksummat sukkahousut, hame sekä siihen yhdistettynä nilkkurit tai korkeammat kengät. Lapsilla saappaita on hyvä pitää niin sanottuina kauppakenkinä tai kun lapsi lähtee kaverisynttäreille. Miehillä kengät tekevät tyylikkään ja huolitellut näköisen kokonaisuuden pukeutumiseen.

Saappaan pituudella ei juuri ole väliä. Pääasia on mikä miellyttää sinun silmääsi ja saapas istuu hyvin jalkaasi. Nykyään suositaan paljon matalaa nilkkuria, väreinä nyt muodikas konjakki. Nilkkuri sopii mainiosti vapaa-aikaan housujen tai mekon kanssa. Korkea saapas on aina muodikas ja pienellä tai jopa korkeammalla korolla varustettuna antaa kantajalleen tyylikkään kokonaisuuden pukeutumiseen.

Saappaita löytyy myös pienillä yksityiskohdilla koristeltuna tai nauhoilla. Aikuisille sopivat hyvin myös nämä vaihtoehdot. Lasten saapasmalleissa pieniin yksityiskohtiin on panostettu ehkä vielä enemmän.

Nappaa valikoimasta omannäköiset saappaat. Panostamalla saappaiden hyvään istuvuuteen jalassa, säännöllisellä saappaiden puhdistamisella, kengät kestävät käytössä pitkään. Ja voit olla varma, että tyylikkäät kenkäsi kestävät aikaa ja katseita.

Verkkokaupasta tilattaessa sinulla on mahdollisuus kotona sovittaa tilaamisiasi tuotteita. Tarvittaessa voi joko palauttaa tuotteet tai vaihtaa kengät isompaan tai pienenmpään kokoon. Useat verkkokaupat sivustollamme tarjoavat asiakkailleen ilmaisen toimituksen sekä palautuksen.

 

 

 

  • Kuvassa esiintyvät nilkkurit löydät Zalandosta.