Lasten talvikengät

Katso lasten talvikengät tästä.

Lasten talvikengät- pitää jalat lämpöisinä ja kuivina.

Säät alkavat viilenemään ja on aika alkaa miettimään lapsille talven vaatetusta ja jalkineet.

Talvella on  tärkeää suojata lasten pienet jalat hyvin kylmiltä ilmoilta ja sään vaihtelulta.

Lasten talvikengät tulee olla laadukkaat, kestää kovaa kulutusta sekä pitää jalat lämpöisinä ja kuivina pihaleikeissä.

Millaiset lasten talvikengät ostan lapselle?

Sää voi yllättää joskus pienen leikkijän. Pihalta ei malta lähteä vaihtamaan kenkiä kesken hyvän leikin. Gore-Tex kalvo takaa, että lasten talvikengät pysyvät loska-tai sadekelillä kuivana. Kalvo suojaa hyvin kosteuden pääsemisen kengän sisälle. Valitsemalla lasten talvikengät tällä kalvolla välttyy kumisaappaiden vaihtamiselta kesken temmellyksen.

Lasten talvikengät on tärkeää valita kengät jotka tuntuvat jalassa hyvältä, lapsi pystyy kävelemään kengällä luontevasti eikä talvikenkä ole liian suuri tai leveä jalkaan tai painava jalassa. Lasten jalat kasvavat nopeasti ja vaativat käyttämiltään kengiltä paljon, koska lapsen jalka kasvaa ja kehittyy nopeasti. Tämä vuoksi hyvin istuva ja muotoiltu lasten talvikenkä takaa jalan normaalin kasvun.

Tärkeää on myös, että lasten talvikengät ovat helppo laittaa lapsen itse jalkaan. Pienet lapset eivät vielä osaa sitoa naruja, joten vaihtoehtona voisi olla käytännöllinen tarrakiinnitys. Tarrakiinnitys antaa myös napakkuutta kengälle ja lasten talvikenkä muotoutuu näin paremmin lapsen jalkaan.

Lasten talvikengät voivat olla myös saapasmalli. Kengät on helppo sujauttaa jalkaan. Usein lapsella tulee haalarin kuminauhalahkeet kengän päälle, joten kenkä pysyy kyllä hyvin jalassa.

Lasten talvikenkien pohjan tulee olla elastista eli joustavaa. Pohjan tulee olla myös kuvioitu, railojen syvät ja harvat. Tällöin lasten talvikengät ovat liukkaallakin jäällä ja lumessa turvalliset eikä lapsi pääse liukastumaan.

Lasten talvikengät saavat olla värikkäät. Kengillä ja malleilla saa leikitellä. Ota lapsi mukaan valitsemaan kengät. Usein talvikengät pohjallisen pystyy irrottamaan, aseta lapsen jalka pohjallisen päälle. Näin pystyt paremmin katsomaan, että lapselle sopivat kengät. Ota huomioon, että talvikengät pitää olla sen verran reilut, että kengän sisään mahtuu paksumpi sukka tai villasukka.


 

Teemme yhteistyötä tunnettujen verkossa toimivien kenkäkauppojen kanssa, näin pystymme takaamaan, että löydät sivuiltamme parhaat mahdolliset hakemasi kengät.

Sivustomme kautta pystyt vertaamaan useiden verkkokauppojen lastenkenkävalikoimaan, merkkejä, malleja ja hintoja. Voit sivulla hakea kaikki lapsille tarkoitetut talvikengät tai rajata hakua tuotemerkin tai kaupan mukaan.

Lasten talvikengät valikoima on nyt laajimmillaan!

Tule ja tutustu, lasten talvikengät ja niiden tuotetiedot löydät, Kenkäkauppa.net/ lasten talvikengät.