Kovat pakkaset

Kengät netistä – vinkkejä oikeanlaisten kenkien hankintaan.

Kovat pakkaset laittavat miettimään millaiset kengät netistä hankkii, etteivät varpaat palele. Keskustelupalstoilla ja leikkipuistoissa aikuiset miettivät millaiset kengät tällöin hankkii niin itselleen kuin lapsille. Vaihtoehtoja on monia, mutta missään talvijalkineissa ei mainita kuinka kovassa pakkasessa varpaat pysyvät vielä lämpöisinä.

Talvikenkiä ostaessa kannattaa hankkia jalkineet, joissa kengän sisällä on lämmittävää materiaalia esimerkiksi lampaanvillaa tai jotain muuta lämmittävää kuitua. Kengän pohjan tulisi olla myös tarpeeksi paksu, ettei kylmä maa viilennä kenkää pohjasta käsin. Olisi myös hyvä, jos jalkineet olisivat vedenpitävät ettei ulkoa tuleva kosteus kylmettäisi varpaita. Talvikenkiä hankkiessa kannattaa toki kiinnittää huomiota jalkineiden istuvuuteen, mutta talvella kengät saavat olla noin numeroa isommat, että kengän sisään mahtuu hyvin paksumpi villasukka.

Kovat pakkaset kuuluvat lähes joka vuosi suomen talveen ja oikeilla varusteilla ja jalkineilla myös näillä keleillä ulkona liikkuminen voi olla mukavaa.

Kenkäkauppa.net sivustolla on laaja valikoima talvikenkiä. Tutustu tarkemmin kattavaan valikoimaan. Jotta löytäisit oikeanlaiset kengät netistä olemme koonneet tähän muutamia hyväksi todettuja jalkineita, joissa varpaat pysyvät lämpöisinä, vaikka olisi kovat pakkaset. Jokaisen maku ja mieltymykset ratkaisevat loppujen lopuksi, mutta ehkä alla olevista tuotekuvauksista saat vinkkejä millaiset jalkineet sinä valitset, kun on kovat pakkaset.

Katso kengät netistä täältä.Crocs Allcast talvisaappaat joissa päällinen on nahkaa ja synteettistä materiaalia, joka pitää kosteuden loitolla. Sisämateriaali on ihanan lämmittävää lampaanturkista. Näissä kengissä varpaat pysyvät lämpöisenä ja ovat lisäksi kivan näköiset jalassa.

 

 

 

Katso kengät netistä täältä.Hyviin talvikenkiin, kun kerran panostaa voi luottaa että ne kestävät monet talvet. Helly Hansen talvisaappaat on tehty kestämään vuosia. Pintamateriaali on nahkaa ja synteettistä materiaalia sekä sisäpuolella tekstiili, joka pitää lämmön kengän sisällä ja kylmän ulkopuolella.

 

 

 

 

Katso kengät netistä täältä.Pepino USKY talvisaappaat sopivat lapsille. Mallistosta löytyy jalkinetta tytöille sekä pojille. Valittavana on saapasmallia sekä jalkinetta jossa on tarrakiinnitys. Molemmat mallit sopivat loistavasti lasten jalkaan pitämään kovat pakkaset kengän ulkopuolella. Pintamteriaali kengässä  on nahkaa sekä sisällä ihanan pehmoinen ja lämmin lampaanvilla. Pohja on tarpeeksi paksu pitämään jalat lämpöisinä, vaikka lapsi hetken paikoillaan olisikin.

 

 

 

kenkä1Sorel talvisaapaat ostaneet ovat kehuneet kenkiä lämpöisiksi ja hyväksi valinnaksi koville pakkasille. Jalkineen pintamateriaali on mokkanahkaa, mikä tekee kengästä myös kauniin. Sisämateriaaliksi on valittu fleecevuori ja kengänpohja on kulutusta kestävää kumia. Sorel jalkineista löytyy useita erilaisia malleja. Valikoimaa on naisille, miehille sekä lapsille. Katso Sorel mallien muutkin vaihtoehdot.

 

 

 

Katso kengät netistä täältä.

 

Even&Odd Talvisaapaiden pintamateriaali on korkealaatuista keinonahkaa, sisämateriaalina on lämmin tekstiili. Nämä kengät on helppo sujauttaa jalkaan ja pitävät samalla jalat lämpöisinä. Nämä talvikengät eivät pidä kovin hyvin kosteutta poissa, mutta soveltuvat hyvin vaikka kauppareissuille ja puiden hakuun. Nämä kengät netissä ovat todella edulliset, katso vaikka!

 

 

 

 

 

Kaikki kuvissa esiintyvät kuvat ovat Zalandon tuotekuvista.