Lehdistä vinkkejä kuntoiluun ja kenkävalintoihin.

kukka1

Kenkävalinnat vaikuttaa liikkumiseen.

Auringon lämmittäessä ja päivien pidentyessä meistä moni kaipaa ulos liikkumaan. Oikeanlaiset kenkävalinnat vaikuttavat paljon siihen miltä askel jalassa tuntuu. On siis erittäin tärkeää kiinnittää huomioita minkälaiset kengät hankit liikkumiseen.

Ulkona olisi kiva liikkua, mutta ainainen saman lenkkikierroksen kiertäminen alkaa jo kyllästyttämään ja kuntoiluun kaipasi muutenkin jotain uutta motivoivaa tekemistä. Monelle myös juoksuharrastuksen aloittaminen olisi mieluinen juttu, mutta voiko sitä vain alkaa juoksemaan ilman oikeanlaisen tekniikan harjoittelua? Ja millaiset juoksukengät kannattaa hankkia?

Väärä tekniikka juoksun aikana saattaa pitemmän päälle kipeyttää lonkat, polvet tai nilkat.

Monelle luotettavan tiedon etsiminen voi olla haastavaa.

Mistä saisin luotettavat vinkin ja neuvot kenkä ostoksiin?

Useissa alan lehdissä annetaan vinkkejä kenkien valintaan. Voit lukea lehdistä mitkä ominaisuudet löytyvät mistäkin malleista ja tehdä sen perusteella päätöksen millaiset kengät sinä tarvitset käyttöön.

Tähän vaikuttavat monet asiat, niin hinta, malli, merkki, väri kuin käyttötarkoitus, joten on vaikea suoralta kädeltä sanoa mikä sopii juuri sinulle.

Sen vuoksi on tärkeää, että tutustut rauhassa eri vaihtoehtoihin.

Alan ammattilaisten vinkin ja neuvot ovat tässä kohtaa paikallaan.

lehti1

Mitkä lehdet kannattaa lukea?

Esittelen tässä nyt mielestäni parhaat lehdet, joihin kannattaa tutustua.

Lehdet on valittu sen mukaan, jos olet kiinnostunut kuntoilusta, terveellisestä ruokavaliosta ja oikeanlaisten välineiden hankintaan liittyvistä asioista.

Hyvä Terveys lehti tarjoaa kaikille itsestään huolta pitäville hyvät neuvot terveelliseen ravintoon sekä neuvoo sinut oikean urheilulajin pariin. Lehti auttaa myös elämäntaparemontin parissa kamppailevia löytämän elämään oikean suunnan. Saat lehden kautta lisäpotkua terveystekoihin. Lehti myös kannustaa ja motivoi sinua pysymään tavoitteessasi. Hyvä terveys lehdessä saat kuntoilun lisäksi neuvoja vapaa-ajan pukeutumiseen ja millaiset kengät kannattaa hankkia eri olosuhteisiin.

Juoksija lehti on nimenomaan suunnattu kaikille juoksusta kiinnostuneille. Lehden tilattuasi saat käyttöösi ilmaisen harjoitusohjelman, jonka avulla pääset hyvään vauhtiin. Lehti tarjoaa paljon asiantuntevia vinkkejä juoksutekniikkaan, juoksukenkien valintaan, ravintoon sekä kertoo tapahtumakalenterissa tulevat juoksutapahtumat. Juoksija lehti testaa kaikki yleisimmät juoksukengät. Tutustu heidän kauttaan testituloksiin ja löydä omat juoksukenkäsi asiantuntijoiden avulla.

Fit lehti on monipuolinen hyvinvointi -ja liikuntalehti. Saat lehdestä neuvoja miten säilytät motivaation liikuntaan. Lehti neuvoo erilaisten jumppaliikkeiden avulla miten kiinteytät vartaloasi ja miten ruokavalio vaikuttaa kehoosi ja miten treenien jälkeen kannattaa syödä. Lehti tarjoaa monipuolisesti tietoa ja inspiraatioita liikkumiseen.

Kauneus ja Terveys lehti on kaikkea mitä nainen tarvitsee. Lehdessä saat huippuhyvät kotitreeniohjeet käyttöösi. Voit lukea miten suositut bloggajat liikkuvat. Saat lisäksi vinkkejä pukeutumiseen oli sitten  kyse treenivaatteista tai juhlapukeutumisesta. Lehti myös antaa neuvoja terveellisempään ruokavalioon sekä mitä vitamiineja kannattaa liikkujan syödä.

Sport lehti on uudistanut lehtensä vastaamaan entistä paremmin treenaamista rakastavia lukijoita. Lehti on tarkoitettu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneita kaikesta uudesta. Ovat innokkaita treenaamaan, mutta haluavat myös pitää itsestään kaikinpuolin hyvää huolta. Lehti esittelee, joka numerossa jonkun uuden lajin, kertovat liikuntavarusteista sekä jakavat sivuillaan maukkaita reseptejä ja tietoa kuntoilijan ravitsemuksesta.

Mikä lehti sinua kiinnosti?

Lähde: Lehtikauppa.com